Viking Discs Warrior Storm

4 / 4 / 0 / 2

Midrange

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: VD-Warrior-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Tehokas täsmäase lähestymisiin. Kannattaa varustautua ainakin yhdellä kun lähdet kierrokselle! Nordic Warrior kestää voimakastakin heittoa ja lentoradan lopussa kiekko feidaa varmasti. Kiekko on ylivakaa, mutta liitoa ja nopeutta löytyy myös pitkiin heittoihin. Nordic Warrior soveltuu parhaiten isoihin hyzer-heittoihin ja tuulisiin olosuhteisiin. Kiekko sopii hyvin niin rysty- kuin kämmenotteellekin.

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,3 cm
Korkeus: 2,0 cm
Rimmin syvyys: 1,4 cm
Rimmin leveys: 1,4 cm

Valmistajan kuvaus
From the mid-range lineup, you need to have this in your bag! You can really put power behind Nordic Warrior and it still comes back at the end of its flight path. It’s not overstable, but you can really feel the control in Nordic Warrior. NW is best at big hyzers and windy situations. It feels good in hand with both backhand and forehand grip.

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Midrange

Väri

Vihreä

Paino (g)

169, 172

Nopeus

4

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

2