Ale!

Viking Discs Valhalla Ground

8,50 7,00

12 / 5 / 0 / 2

Distance Driver

Poista
Tuotetunnus: VD-Valhalla-Ground Osastot: , ,

Kuvaus

Valhallassa on parhaat ominaisuudet mitä voi nopealta draiverilta odottaa. Lentorata on liitävä mutta kuitenkin tarpeeksi vakaa että sitä on mahdollista käyttää myös tuulisella kelillä. Valhallan tekee työn sinun puolestasi, valitse linja ja heitä, kiekko alkaa feidata lopussa kohdetta kohti vaivattomasti. Yhteistyö Valhallan kanssa kannattaa aloittaa hyzer heitoilla ja huomaat nopeasti, kuinka se antaa heittoihin lisää pituutta ja tarkkuutta!

Muovi
Ground-muovi toimii kelistä riippumatta, kuumalla, kylmällä ja jopa sadekelillä muovista saa pitävän otteen. Materiaali on joustavaa ja tahmeaa, verrattuna muihin muoveihin Ground liitää hieman pidemmälle. Ajan myötä Ground-muovin kiekkojen lentorata suoristuu, ja kannattaakin lisätä uusi samanlainen kiekko käyttöön kun kiekon lentorata on muuttunut alkuperäisestä.

Mitat
Halkaisija: 21,3 cm
Korkeus: 2,0 cm
Rimmin syvyys: 1,2 cm
Rimmin leveys: 2,2 cm

Valmistajan kuvaus
Valhalla is a high speed driver with mix of glide and stability, to make it effortless to point, shoot and fade. With Valhalla you will gain extra accuracy and distance. Hyzer throws by backhand to the forehand is best way to start practicing with Valhalla!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Distance Driver

Väri

Lime

Paino (g)

172

Nopeus

12

Liito

5

Vakaus
Feidi

2