Viking Discs Thor Storm

14 / 5 / 0 / 2

Distance Driver

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: VD-Thor-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Nopea ja ylivakaa kiekko tuulisiin keleihin ja vaihtuviin olosuhteisiin. Voit luottaa Thunder God Thorin voimaan feidata! Kovakätisten kämmenheittäjien unelma pituuskiekoksi, liitää mutta ei käännä yli. Thor on tarkka hyzer-heitoissa ja anhyzer kulmassa lentää pitkälle suoraan ja lentoradan lopussa feidaa. Leveästä reunasta saa hyvän otteen, jolla maksimoit voimanvälityksen. Thorissa on voimaa!

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,0 cm
Korkeus: 1,7 cm
Rimmin syvyys: 1,2 cm
Rimmin leveys: 2,5 cm

Valmistajan kuvaus
Fast and overstable even in extreme wind situations. You can trust Thunder God Thor to fade! Power throwers and forehand users will find the disc to be overstable enough, but still having some glide for maximum distance. Thunder God Thor is accurate for long hyzers. Even if you release it with an anhyzer and a lot of torque, you can get a straight shot with long hyzer fade. Wide rim with great design forces you to use all your finger and wrist muscles to maximize your distance. Feel the power of TGT!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Distance Driver

Väri

Vihreä, Vihreä läpinäkyvä

Paino (g)

172, 175

Nopeus

14

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

2