Viking Discs Rune Storm

12,50

2 / 4 / 0 / 0

Putt & Approach

Poista
Tuotetunnus: VD-Rune-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Uniikki muotoilu tekee tästä kiekosta todella miellyttävän! Matalan profiilin, hitaan nopeuden ja minimaalisen beadin ansiosta opit käyttämään tätä putteria nopeasti. Beadin ansiosta lentorata pysyy muuttumattomana kauemmin. Rune pitää hyvin kulmat mihin se heitetään ja mahdollistaa paljon erilaisia heittoja. Rune on myös hyvä valinta puttaamiseen, vakautta löytyy sen verran että lentorata on helppo arvioida tuulisillakin olosuhteilla.

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,1 cm
Rimmin syvyys: 1,6 cm
Rimmin leveys: 1,1 cm

Valmistajan kuvaus
The unique feel on the Rune putter is amazing! Its low profile with slow speed and minimal bead will make you connect with this disc immediately. The Rune bead helps the flight path last longer. You can trust your discs even after using them a long time. Rune will hold any line you throw. Rune is great for putting, stable enough to fight the wind, and the flight path is easy to predict.

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Oranssi

Paino (g)

172, 175

Nopeus

2

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

0