Viking Discs Loki Ground

8,50

4 / 2 / 0 / 4

Putt & Approach

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: VD-Loki-Ground Osastot: ,

Kuvaus

Erikoisputteri ylivakaisiin heittoin, joka ei käännä yli! Tämä putteri on hieman nopeampi kuin Viking Discs putterit, mutta vastatuulessa tämä toimiikin paremmin. Loki toimii parhaiten erittäin lyhyissä lähestymisissä ja kikkaheitoissa päästäksesi pois huonoista paikoista. Lentorata on todella helppo arvioida, koska kiekko ei lennä kovin kauas ja alkaa feidata heti lennon alusta. Loki tulee muuttamaan pelisi täysin!

Muovi
Ground-muovi toimii kelistä riippumatta, kuumalla, kylmällä ja jopa sadekelillä muovista saa pitävän otteen. Materiaali on joustavaa ja tahmeaa, verrattuna muihin muoveihin Ground liitää hieman pidemmälle. Ajan myötä Ground-muovin kiekkojen lentorata suoristuu, ja kannattaakin lisätä uusi samanlainen kiekko käyttöön kun kiekon lentorata on muuttunut alkuperäisestä.

Mitat
Halkaisija: 21,4 cm
Korkeus: 1,9 cm
Rimmin syvyys: 1,3 cm
Rimmin leveys: 1,5 cm

Valmistajan kuvaus
Utility putter for overstable shots, it just won’t turn over! This putter is slightly faster than our previous ones and it handles headwind better. Loki will shine on very short distance throws when you need hard fading, and scrambling from unwanted situations. The flight path is very easy to predict because it doesn’t fly so far and will always fade. Loki will change your game dramatically!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Oranssi

Paino (g)

169

Nopeus

4

Liito

2

Vakaus

0

Feidi

4