Viking Discs Loki Armor

14,50

4 / 2 / 0 / 4

Putt & Approach

Poista
Tuotetunnus: VD-Loki-Armor Osastot: ,

Kuvaus

Erikoisputteri ylivakaisiin heittoin, joka ei käännä yli! Tämä putteri on hieman nopeampi kuin Viking Discs putterit, mutta vastatuulessa tämä toimiikin paremmin. Loki toimii parhaiten erittäin lyhyissä lähestymisissä ja kikkaheitoissa päästäksesi pois huonoista paikoista. Lentorata on todella helppo arvioida, koska kiekko ei lennä kovin kauas ja alkaa feidata heti lennon alusta. Loki tulee muuttamaan pelisi täysin!

Muovi
Kestävyys, suorituskyky ja joustavuus mahdollistaa paremman pidon ja erinomaisen vastuksen. Loistava valinta all-round muoviksi. Toimii hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämä muovi on suunniteltu pelaajien tarpeisiin.

Mitat
Halkaisija: 21,4 cm
Korkeus: 1,9 cm
Rimmin syvyys: 1,3 cm
Rimmin leveys: 1,5 cm

Valmistajan kuvaus
Utility putter for overstable shots, it just won’t turn over! This putter is slightly faster than our previous ones and it handles headwind better. Loki will shine on very short distance throws when you need hard fading, and scrambling from unwanted situations. The flight path is very easy to predict because it doesn’t fly so far and will always fade. Loki will change your game dramatically!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Valkoinen

Paino (g)

175

Nopeus

4

Liito

2

Vakaus

0

Feidi

4