Ale!

Viking Discs Knife Storm

5,00

2 / 3 / 0 / 2

Putt & Approach

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: VD-Knife-Storm Osastot: , ,

Kuvaus

Monitoimiputteri joka kestää voimakastakin heittoa! Rimmi on muotoiltu suosimaan sekä voimaotetta että tarkkuusotetta. Knifessa on pyöristetyt reunat ilman beadia ja hyvä ote löytyy helposti. Pidemmätkin avaukset ja lähestymiset onnistuvat hyvin Knifella. Lentorata on suora ja lopussa tulee hyvä eteenpäin vievä feidi. Tästä putterista löydät itsellesi hyvän kiekon lähestymisiin ja avauksiin!

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,1 cm
Korkeus: 1,9 cm
Rimmin syvyys: 1,8 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Valmistajan kuvaus
Multipurpose Knife putter that can handle lots of power! The rim design is made for both power and fan grip. Its blunt, rounded feel makes it very comfortable to throw from the tee and shorter approaches. Knife is the first disc of the Viking Discs lineup. Knife doesn’t have a bead, so it is most suitable for power grip type of shots. Knife flight is stable and straight with a nice little fade finish. If you are looking for a driving putter, Knife is a great choice!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Pinkki läpinäkyvä, Roosa/pinkki

Paino (g)

172

Nopeus

2

Liito

3

Vakaus

0

Feidi

2