Viking Discs Cosmos Storm

7 / 5 / 0 / 1

Fairway Driver

Poista
Tuotetunnus: VD-Cosmos-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Suoralentoinen väylädraiveri tarkkuutta vaativiin heittoihin. Cosmos lentää pitkälle ja hallitusti. Suunniteltu niin, että aloittelevammatkin pelaajat saavat kiekon lentämään suoraan ja lopullinen feidin määrä riippuu heittäjän tyylistä ja voimasta. Cosmos soveltuu hyvin kapeisiin väyliin ja tiukkoihin väleihin. Itseluottamuksella ja oikeilla työkaluilla onnistut vaikeissakin avauksissa ja parannat tulostasi.

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,0 cm
Korkeus: 1,6 cm
Rimmin syvyys: 1,1 cm
Rimmin leveys: 1,8 cm

Valmistajan kuvaus
Point and shoot type of fairway driver. When you need controlled distance, you can really count on Cosmos. Designed to be understable for beginners, flight characteristic is straight with some turning. Tight courses and holes are the most used places for Cosmos; with confidence and the right tools, you will hit tiny gaps and minimize your score.

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Fairway Driver

Väri

Oranssi

Paino (g)

163

Nopeus

7

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

1