Viking Discs Barbarian Storm

7 / 5 / 0 / 2

Fairway Driver

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: VD-Barbarian-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Vakaa väylä draiveri. Barbarian tulee olemaan erittäin hyvä lisä Viking Discs kiekkovalikoimaan. Barbarian lentorata on hyvinkin varma, lennon alussa Barbarian kulkee hetken suoraa, jonka jälkeen feidi tulee vahvasti esiin. Tällaiset kiekot ovat todella suosittuja, koska niiden lentorataa on helppo muokata ja helppo arvioida. Aina metsäisiltä radoilta avoimen kentän harjoituksiin Barbaari on loistava valinta!

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,1 cm
Rimmin syvyys: 1,1 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Valmistajan kuvaus
Stable fairway driver. The Barbarian will stand proudly in our lineup by filling the stable-driver-sized gap with good predictable fade at the end of the flight. The Barbarian’s flight path stands out by flying straight and fading dependably. The Barbarian shines on wooded courses and open field practice alike!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Fairway Driver

Väri

Vaaleansininen, Vaaleansininen läpinäkyvä

Paino (g)

172

Nopeus

7

Liito

5

Vakaus
Feidi

2