Viking Discs Barbarian Ground

8,50

7 / 5 / 0 / 2

Fairway Driver

Poista
Tuotetunnus: VD-Barbarian-Ground Osastot: ,

Kuvaus

Vakaa väylä draiveri. Barbarian tulee olemaan erittäin hyvä lisä Viking Discs kiekkovalikoimaan. Barbarian lentorata on hyvinkin varma, lennon alussa Barbarian kulkee hetken suoraa, jonka jälkeen feidi tulee vahvasti esiin. Tällaiset kiekot ovat todella suosittuja, koska niiden lentorataa on helppo muokata ja helppo arvioida. Aina metsäisiltä radoilta avoimen kentän harjoituksiin Barbaari on loistava valinta!

Muovi
Ground-muovi toimii kelistä riippumatta, kuumalla, kylmällä ja jopa sadekelillä muovista saa pitävän otteen. Materiaali on joustavaa ja tahmeaa, verrattuna muihin muoveihin Ground liitää hieman pidemmälle. Ajan myötä Ground-muovin kiekkojen lentorata suoristuu, ja kannattaakin lisätä uusi samanlainen kiekko käyttöön kun kiekon lentorata on muuttunut alkuperäisestä.

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,1 cm
Rimmin syvyys: 1,1 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Valmistajan kuvaus
Stable fairway driver. The Barbarian will stand proudly in our lineup by filling the stable-driver-sized gap with good predictable fade at the end of the flight. The Barbarian’s flight path stands out by flying straight and fading dependably. The Barbarian shines on wooded courses and open field practice alike!

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Fairway Driver

Väri

Vaaleanvihreä, Turkoosi/minttu

Paino (g)

172, 175

Nopeus

7

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

2