Viking Discs Axe Storm

12,50

4 / 3 / 0 / 1

Midrange

Poista
Tuotetunnus: VD-Axe-Storm Osastot: ,

Kuvaus

Lähestymiskiekko jonka lentorata muistuttaa todella paljon putteria. Korkeammat nopeus- ja liito-ominaisuudet kantavat Axen puttereitasi pidemmälle. Lentorata on suora ja vakaa varmalla loppufeidillä. Profiililtaan kiekko on matala mutta silti hieman kuvukas, joten siitä saa hyvän otteen. Axe soveltuu hyvin tuulisiin olosuhteisiin ja keskipitkän matkan heittoihin, joissa vaaditaan tarkkuutta.

Muovi
Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,1 cm
Rimmin syvyys: 1,1 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Valmistajan kuvaus
Mid-range design that has a similar flight path to putters. Little bit more speed and glide will take Axe further than your putters. Flight path is stable and straight with a nice finishing fade. Profile is low, but with its small dome you will have a great grip on it. Axe fights against the wind and you can trust it to fade. Axe shines on medium long drive shots when you need the most accuracy you can get.

Lisätiedot

Valmistaja

Viking Discs

Kiekko

Midrange

Väri

Keltainen läpinäkyvä, Keltainen

Paino (g)

163

Nopeus

4

Liito

3

Vakaus
Feidi

1