Discmania Night Strike 3 – Nate Perkins Signature Series Colour Glow C-line FD (max 2 per asiakas)

7 / 6 / -1 / 1

Fairway driver

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: DM_NightStrike3 Osastot: ,

Kuvaus

Tätä pitkään odotettua herkkua on rajallisesti tarjolla – Max 2 kpl / asiakas. Myynti alkaa heti keskiyöllä Suomen aikaa 30.9.2020.
Nate Perkinsin huippusuositut Night Strike -signaturekiekot ovat edenneet jo kolmanteen julkaisuunsa! Kiekkona toimii edelleen fanien suosikki, mahtavan gripin ja liidon omaava Colour Glow C-line FD. Hankkimalla tämän tuotteen tuet yhtä lajin kuumimmista nuorista nimistä!
Discmanian FD on kiekko jolle on paikka jokaisessa bägissä. Tähän draiveriin luottavat jo melkein kaikki, sillä FD on ollut Euroopan myydyimpiä kiekkomalleja jo useamman vuoden putkeen. Lento-ominaisuuksiltaan FD:n on sanottu muistuttavan äärimmäisen pitkälentoista Midrange-kiekkoa. Tätä kiekkoa on helppo hallita sen hitaan lennon ja maltillisen käännön ja feidin ansiosta, myös hiljaisemmalla vedolla.
Nämä Colour Glow C-line FD:t osuvat sinne alivakaampaan päähän FD:eiden spektriä, ainakin mitä tulee C-line muovisiin ja niiden variantteihin. Näissä kiekoissa on aivan posketon liito, jonka ansiosta saat metrejä heittoosi kuin puolivahingossa. Täydellinen peli pitkiin anhyzer-heittohin ja kapeille metsäväylille.
Aiemmat Night Strike -julkaisut ovat nousseet harrastajien keskuudessa jo melkoiseen kulttisuosioon. Kiekkojen hinnat ovat nousseet keräilijöiden huutokaupoissa korkealle ja moni kokenut konkari luottaa Colour Glow FD:n mahtavaan liitoon ja hallittavuuteen kapeilla väylillä.
Nämä kiekot edustavat neljättä erikoiserää joka FD:stä on tehty Colour Glow C-line -muovilla. Ensimmäisen erän kiekkoja ei monelta löydy, koska niitä pystyi tilaamaan ainoastaan InnovaStoren ja Discmania Storen Mystery Boxeissa loppuvuodesta 2017, yhtä 40 kappaleen erikoisjulkaisua lukuunottamatta. Toisen ja kolmannen erän kiekot puolestaan myytiin nopeasti aiempina Night Strike -julkaisuina.
“Tämä on sellainen kiekko, että kun opit sitä heittämään, et koskaan enää jätä sitä pois bägistä.”

Discmania Glow C-line -muovi
Erittäin suosittu, pimeässä hohtava muovilaatu. Glow C-line on kuin C-line -muovia, mutta usein hieman pitävämpää, pehmeämpää ja lähes täysin läpinäkymätöntä. Saatavilla sekä valkoisena (Glow C-line), että värillisenä (Colour Glow C-line). Näistä valkoinen muovi on usein kovempaa ja kestävämpää, kun taas värillinen on usein pitävämpää ja pehmeämpää.

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Fairway Driver

Väri

Oranssi, Sininen

Paino (g)

173-175

Nopeus

7

Liito

6

Vakaus

-1

Feidi

1