Innova Nova XT

16,90

2 / 3 / 0 / 0

Putt & Approach

Tuotetunnus: I-Nova-XT Osastot: ,

Kuvaus

Innovan mullistava OverMold -putteri Nova on suoralentoisten putterien ystävien ykkösvalinta!

Nova sopii erinomaisen hyvin heittoputteriksi, josta kertoo myös sille määritetyt lentonumerot: 2,3,0,0. Nova on siis erittäin suoralentoinen putteri, joka ei päästä turhan herkästi yli, mutta omaa myös minimaalisen feidin hitaasti heitettynäkin. Lisäksi Nova pitää erittäin hyvin sille annetun kulman. Täysillä repimiseen Nova ei kuitenkaan välttämättä oikein sovellu, vaan näteimmät linjat tällä kiekolla saavutetaan pehmeällä ja kontrolloidulla heitolla.

Lähestymisiin Nova sopii myös äärimmäisen hyvin, eikä vähiten siksi, että reunojen todella pitävä muoviseos saa kiekon pysähtymään hyvin nopeasti, kun se osuu maahan. Tämä kiekko sopii siis erityisesti lähestymisiin, joissa on tärkeää, ettei kiekko lähde skippailemaan ja rollaamaan. Nahkean reunuksensa ansiosta Nova tarraa myös ketjuihin erittäin hyvin.

Nova hyödyntää Innovan uutta OverMold-teknologiaa, jossa kiekon lentopinta on valmistettu eri materiaalista kuin kiekon rimmi. Novan rimmissä käytetty muoviseos muistuttaa erittäin pitävää R-Pro -muovia, kun taas lentopinta on valmistettu tavallista Pro-muovia muistuttavasta muoviseoksesta.
Tuntumaltaan Nova muistuttaa puttereista kaikkein legendaarisinta, eli Innova Aviaria, mutta se on profiililtaan hieman korkeampi.

Muovi
Innovan XT -materiaali on markkinoiden paras valinta kun haussa on pitävä muovilaatu kosteille keleille. XT tarkoittaa XTra Tractionia, eli ylivoimaiseen pitoon on tässä muovilaadussa panostettu. Nahkeudesta ja pitävyydestä huolimatta tämän muovin on todettu kestävän myös todella hyvin kulutusta. Tämä muovi on suunnattu eritoten pelaajille, jotka arvostavat perinteisempää tuntumaa kiekoissa. Kestävyys XT-muovissa on kuitenkin selvästi parempi kuin DX-muovissa.

Mitat
Halkaisija: 21,3 cm
Korkeus: 2,7 cm
Rimmin syvyys: 1,5 cm
Rimmin leveys: 1,1 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Innova

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Oranssi harmaalla rimillä, Oranssi sinisellä rimillä, Oranssi vaaleansinisellä rimillä, Punainen valkoisella rimillä, Vaaleansininen oranssilla rimillä

Paino (g)

175

Nopeus

2

Liito

3

Vakaus

0

Feidi

0