Innova Mako3 Champion

16,90

5 / 5 / 0 / 0

Midrange

Tuotetunnus: Innova-Mako3 Osastot: ,

Kuvaus

Champion Mako3 lienee Innovan aloittelijaystävällisin midari, jota on laajalti tarjolla kestävällä Champion-muovilla. Hitaammilla nopeuksilla Mako3 on erittäin suoralentoinen midari, jonka loppufeidi on olematon. Kovalla vedolla Mako3 päästää jonkin verran yli, ja se sopiikin oivallisesti pitkiin, oikealle kaartuviin heittoihin. Mako3:ssa käytetty Jolly Launcher -muovi tekee siitä luultavasti Innovan parhaimmin käteen istuvan midarin, joka kestää kovempaakin kohtelua.
Mako3 on Innovan ja ehkäpä koko lajin suorin midari. Ehkäpä tämän ansiosta se on myös yksi kaikkien aikojen suosituimmista kiekoista valikoimassamme. Se on siitä erikoinen lähestymiskiekko, että sillä on putterin lento-ominaisuudet, mutta lähestymiskiekon nopeus ja liuku. Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suoran ja helppoheittoisen lähestymiskiekon. Mako pitää sille annetun kulman, varmasti.

Muovi
Innovan kehittämä “the original”, läpinäkyvä muoviseos. Huomattavasti DX/Pro-linjoja vahvempi: Champion-muovin kiekot kestävät satoja kierroksia ja soveltuvatkin erityisesti aktiivi- ja kilpapelaajille. Maailman suosituin muoviseos premium-kiekoissa.

Mitat
Halkaisija: 21,7 cm
Korkeus: 1,9 cm
Rimmin syvyys: 1,4 cm
Rimmin leveys: 1,4 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Innova

Kiekko

Midrange

Väri

Keltainen läpinäkyvä, Lime läpinäkyvä, Oliivinvihreä läpinäkyvä, Persikka läpinäkyvä, Pinkki läpinäkyvä, Pinkkiliila läpinäkyvä, Roosa läpinäkyvä, Sininen läpinäkyvä, Vaaleansiniliila läpinäkyvä, Vaaleansininen läpinäkyvä, Vaalenturkoosi läpinäkyvä, Viininpunainen läpinäkyvä

Paino (g)

170, 171, 172, 175, 176, 177

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

0