Innova Krait Champion

11 / 5 / 1 / 2

Distance Driver

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: I-Krait-Champion Osastot: ,

Kuvaus

Jos et tiedä mitä tehdä, valitse Krait!
Krait on varma valinta kun halutaan pykälän pidemmälle kuin väylädraivereilla, kontrollista tinkimättä.
Kraitia on kuvailtu “mini-destroyeriksi”, viitaten eittämättä maailman suosituimpaan ammattilaistason pituusdraiveriin, Innovan Star Destroyeriin. 11-nopeuksinen Krait ei vaadi ihan yhtä paljon voimaa taakseen saavuttaakseen samantyylisen hienoisesti ylitaittuvan, mutta lopussa luotettavasti feidaavan lentoradan kuin Destroyer. Krait sopiikin erinomaisesti varmatoimiseksi pituusdraiveriksi niille, joilla lähtönopeus ei vielä ihan riitä käsittelemään Destroyeria. Soveltuu erinomaisesti myös muille taitotasoille täydentämään draiverivalikoimaa nopeimpien pituusdraivereiden ja väylädraiverien välissä.
Krait on loistava valinta esimerkiksi niille, jotka osaavat arvostaa hieman kulutetun Wraithin hallittavuutta kontrollia vaativissa pitkissä draiveissa.

Muovi
Innovan kehittämä “the original”, läpinäkyvä muoviseos. Huomattavasti DX/Pro-linjoja vahvempi: Champion-muovin kiekot kestävät satoja kierroksia ja soveltuvatkin erityisesti aktiivi- ja kilpapelaajille. Maailman suosituin muoviseos premium-kiekoissa.

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,3 cm
Rimmin syvyys: 1,2 cm
Rimmin leveys: 2,3 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Innova

Kiekko

Distance Driver

Väri

Liila läpinäkyvä, Lime läpinäkyvä, Sininen läpinäkyvä

Paino (g)

170, 171, 172

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2