Dynamic Discs Judge Classic Supersoft

2 / 4 / 0 / 1

Putt & Approach

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: DD-Judge-Classic-Supersoft Osastot: ,

Kuvaus

Judge on beadillinen, suoralentoinen ja liitelevä putteri. Judge voitti vuonna 2013 parhaan kiekon äänestyksen Players Choice Awards kilpailussa.

Muovi
Classic on Dynamic discin:n muoveista edullisin ja sillä saa erinomaisen pidon. Suosittu muovi puttereissa. Classic muovia on neljällä eri kovuusasteella, Supersoft, Soft, Blend ja Classic. Supersoft on pehmeintä, Classic on kovinta ja Blend on jäykempää muovia kuin Soft mutta joustavampi Classic verrattuna. Supersoft on tosi pehmeä!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,0 cm
Rimmin syvyys: 1,5 cm
Rimmin leveys: 1,1 cm

Valmistajan kuvaus
The Judge is your go to putter in all conditions. Very versatile disc, holds a line and finishes straight on approach shots as well.
Why was the Judge named the 2013 Disc of the Year in the Player’s Choice Awards? It is incredibly predictable in flying and hitting the chains. It is a fantastic throwing putter that will fly straight and glide for amazing distances. It comes in 7 different plastics so that your preferred feel is available in this disc. Come see why this disc has become so popular and judged other, more well-known discs, to be insufficient.

Lisätiedot

Valmistaja

Dynamic Discs

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Harmaa, Musta, Punainen, Roosa/pinkki, Sininen, Valkoinen

Paino (g)

173, 174, 175, 176

Nopeus

2

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

1