Discmania Sensei Active Premium

15,90

3 / 3 / 0 / 1

Putter
Tuotetunnus: DM-Sensei-ActivePremium Osastot: ,

Kuvaus

Sensei on Discmanian Active -linjan miellyttävän matalaprofiilinen putteri, joka istuu napakasti käteen kuin käteen sen tasaisen lentopinnan ansiosta. Lennoltaan tämä putteri on suora niin kovissa kuin hitaissa nopeuksissa ja lennon lopussa se tarjoaa kevyen feidin, jonka ansiosta putteri tarraa hyvin ketjuihin. Tämä kiekko on myös erinomainen valinta lähestymisiin sekä jopa putteridraiveihin sen neutraalin lentoradan ja minimaalisen feidin ansiosta. Tämä putteri pitää sille annetun kulman erinomaisesti – Kokeile myös kämmeneltä!

Hyvä tietää: Tätä samaista mallia on ollut myynnissä aiemmin peräti kahdella eri nimellä. Ensin pienehkö erä Guardian Lion -nimellä, sen jälkeen vähän suurempi erä nimellä Tiger Warrior. Kyseessä on sama määrä kiekko eri stämpistä ja nimestä huolimatta.

Muovi
Discmanian Active Premium-muovi on läpikuultava ja miellyttävän kestävä muoviseos, joka tarjoaa kuitenkin kestävyyteensä nähden erinomaisen pidon. Nämä kiekot ovat saatavilla kirkkaissa väreissä, jotka erottuvat hyvin maastossa. Active-tuotteiden painot on optimoitu sopiviksi mahdollisimman laajalle kirjolle eri taitotasoja ja ne ovat kaikissa kiekoissa samat. Valitse siis vain mieleisesi väri!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 1,8 cm
Rimmin syvyys: 1,4 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Keltainen läpinäkyvä, Sininen läpinäkyvä

Paino (g)

173, 174, 175, 176

Nopeus

3

Liito

3

Feidi

1