Discmania Sensei Active

8,90

3 / 3 / 0 / 1

Putter
Tuotetunnus: DM-Sensei-Active Osastot: ,

Kuvaus

Sensei on Discmanian Active -linjan miellyttävän matalaprofiilinen putteri, joka istuu napakasti käteen kuin käteen sen tasaisen lentopinnan ansiosta. Lennoltaan tämä putteri on suora niin kovissa kuin hitaissa nopeuksissa ja lennon lopussa se tarjoaa kevyen feidin, jonka ansiosta putteri tarraa hyvin ketjuihin. Tämä kiekko on myös erinomainen valinta lähestymisiin sekä jopa putteridraiveihin sen neutraalin lentoradan ja minimaalisen feidin ansiosta. Tämä putteri pitää sille annetun kulman erinomaisesti – Kokeile myös kämmeneltä!

Hyvä tietää: Tätä samaista mallia on ollut myynnissä aiemmin peräti kahdella eri nimellä. Ensin pienehkö erä Guardian Lion -nimellä, sen jälkeen vähän suurempi erä nimellä Tiger Warrior. Kyseessä on sama määrä kiekko eri stämpistä ja nimestä huolimatta.

Muovi
Active -linjan perusmuovi tarjoaa täydellisen tasapainon luotettavaa pitoa ja rakenteellista jämäkkyyttä, jonka ansiosta tämä muovilaatu tuntuu luonnolliselta kädessä myös lämpötilojen vaihdellessa. Tämä muovilaatu myös kuluu käytössä, tuoden monipuolisuutta heittovalikoimaasi. Erinomainen hinta/laatu -suhde!

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 1,8 cm
Rimmin syvyys: 1,4 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Vaaleansininen, Valkoinen

Paino (g)

167, 168, 169, 170

Nopeus

3

Liito

3

Feidi

1