Discmania P2 Pro Putter D-line

2 / 3 / 0 / 2

Putt & Approach

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: DM-P2-Pro-Putter-D-line Osastot: ,

Kuvaus

”Drive for show, putt for dough.” Eli lyhyesti: putti on se jolla tienestit tehdään.
Rohkenemmekin väittää että Discmanian P2:sella on tienattu kaikista puttereista eniten palkintorahoja. Huomattavan suuri osa Discmanian tai Innovan sponsoroimia pelaajia luottaa P2:seen puteissaan. P2 on toistuvasti myyntilistojen kärjessä, eritoten puttereissa, mutta myös kaikkien kiekkomallien kesken laskettuna.
P2 on vakaampi kuin P1-sarjan kiekot, ja se kestää myös draivaamista erittäin hyvin. Vastatuulissakin sen lentorata pysyy kontrollissa. P2:sen yksi hyvä puoli on myös se, että se on saatavilla lähes kaikissa muovilaaduissa mitä Discmanian kiekoissa on kuunaan käytetty. Voit siis olla varma että valikoimasta löytyy myös sinulle sopiva P2.
Nämä P2:set ovat Discmanian perusmuovia D-lineä, joka on monien suosikki. D-linen muovi on jämäkkää ja pitävää ja sitä on helppo kuluttaa eri vakausasteisiin melko ylivakaasta lähtötilanteesta. Tämä erä on Discmanian standardistämpillä, mistä on karsittu pois kaikki ylimääräinen ja tuloksena on kauniin yksinkertaistettu skandinaavinen design.
D-line P2 on ollut verkkokauppamme myydyin putteri on vuosia peräjälkeen, eikä ihme, sillä tähän putteriin luottavat kaikki aloittelijoista ammattilaisiin!
Ota selvää miksi P2 on yksi suosituimpia mallejamme kokeilemalla sitä itse!
Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, draivit, edistyneille ja kilpapelaajille.

Muovi
Discmanian perusmuovi. Hyvin paljon Innovan DX-muovin kaltainen. D-linjan muovista saa hyvän gripin myös sateella. Erinomainen valinta puttereihin.

Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 2,1 cm
Rimmin syvyys: 1,5 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Liila, Punainen, Sininen, Vaaleanliila

Paino (g)

156, 157, 158

Nopeus

2

Liito

3

Vakaus
Feidi

2