Discmania Origin Neo Primal Run (max 2 per customer)

5 / 5 / -1 / 1

Midrange

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: DM-Origin-Neo-PrimalRun Osastot: ,

Kuvaus

Tällä midarilla on paljon annettavaa kaikille taitotasoille! Rajallinen saatavuus Primal Run -julkaisuna – Max 2 kpl per asiakas.

Discmanian Evolution -tuoteperheen Origin omaa nopeuteensa nähden valtavan pituuspotentiaalin ja monia perinteisiä midareita hieman kapeamman halkaisijan. Kovissa nopeuksissa Origin kääntää hallitusti yli. Tämä midari on täydellinen tarkkuustyökalu kapeille väylille, pitkiin ylikääntäviin heittoihin ja viivasuoriin hyzerflip-heittohin. Ergonominen muotoilu ja matala profiili varmistavat, että tämä midari sopii käteen kuin käteen.

Tämä kiekko muistuttaa lennoltaan Discmanian huippusuosittua Essenceä midarimuodossa. Tulet yllättymään kuinka pitkälle tämä midari lentää suhteessa lentonumeroihinsa!

Kestävä Neo-muovi tarjoaa tälle kiekolle erinomaisen gripin ja pitkän käyttöiän.

Discmanian Evolution -linjan Primal Run julkaisut ovat perinteisesti myyneet loppuun heti kättelyssä. Kaikki kiekot ovat väriltään oransseja. Nappaa omasi nopeasti!

Muovi
Discmania Evolution -linjan Neo-muovi on kestävää ja hieman läpikuultavaa. Se on riittävän jämäkkää kaikkiin lämpötilaolosuhteisiin, mutta sopivan joustavuutensa ansiosta tarjoaa erinomaisen pidon. Tämä muovi tuntuu kuin kätesi jatkeelta.

Mitat
Halkaisija: 21,4 cm
Korkeus: 1,6 cm
Rimmin syvyys: 1,2 cm
Rimmin leveys: 1,3 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Midrange

Väri

Oranssi

Paino (g)

175

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

1