Discmania Method Hard Exo

12,90

5 / 5 / 0 / 3

Midrange

Tuotetunnus: DM-Method-HardExo Osastot: ,

Kuvaus

Team Discmanian Simon Lizotten mukaan Method on paras midari jota mies on koskaan kokeillut, “It’s the best midrange I’ve tried”.

Mahtavan monipuolinen Method Discmanian Evolution -tuoteperheen vakaa ja varmatoiminen midari. Se on riittävän ylivakaa säilyttämään suoran lentoradan kovakätisimpienkin pelaajien käsittelyssä. Methodin salainen ase on kuitenkin sen mahtava eteenpäinpuskeva liito, jonka ansiosta se pysyy ilmassa pidempään kuin moni muu midari. Hitaammissa nopeuksissa ja lennon loppuvaiheilla Methodin luotettava feidi tarjoaa varmuutta heittoihin.
Methodin kansi on melko matala ja rimmin alareunan iso beadi tekee siitä erittäin ergonomisen niin rysty- kuin kämmenheittäjille. Hard Exo-muovi tarjoaa Methodille erinomaisen pidon. Tämä kustannustehokas muovi myös kuluu nopeammin kuin premium-muovit, jonka ansiosta voit pitää pelikassissasi eri kulutusasteen kiekkoja, kun tarvitset eri määriä vakautta heittoihisi.

Muovi
Hard Exo säilyttää muotonsa millä tahansa otteella kovaakin heitettäessä. Se tekee muovista paremmin hallittavan. Hard Exo -muoviseoksen pinta on miellyttävän tuntuinen, ja kiekko on kovuusluokassaan erittäin pitävä.
Tämä muovi kuluu melko nopeasti verrattuna premium-muoveihin, etenkin jos osumia puihin tai kiviin tapahtuu kovissa nopeuksissa.

Mitat
Halkaisija: 21,7 cm
Korkeus: 1,9 cm
Rimmin syvyys: 1,4 cm
Rimmin leveys: 1,3 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Midrange

Väri

Roosa/pinkki, Sininen, Valkoinen

Paino (g)

173, 174

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus
Feidi

3