Discmania Mentor Active Premium

14,90

Tuotetunnus: DM-Mentor-ActivePremium Osastot: ,

Kuvaus

Mentor on Discmanian Active Premium -linjan monipuolinen pituusdraiveri. Tämä kiekko on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen tasapainon alivakautta kovissa nopeuksissa sekä ylivakautta hitaissa nopeuksissa. Tämän balanssin ansiosta Mentor soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen ja laajalle skaalalle taitotasoja, tarjoten käyttäjilleen lisäpituutta heittoon.
Tämän 11-nopeuksisen pituudraiverin rimmi on muita Active -linjan kiekkoja leveämpi, jonka ansiosta Mentor halkoo ilmaa tehokkaasti. Tästä kiekosta saa lähtönopeuden kasvaessa irti lisää ylikääntävyyttä, joten voit heittää sitä kovaa jolloin kiekko lentää pidemmälle, tai sitten rauhallisemmin, jolloin saat heittoosi lisää kontrollia.
Hyvä tietää: Discmanian Active -tuoteperheen nimet päivittyvät uusiin. Edullisemmalla Active-linjan perusmuovilla tätä samaa mallia on ollut myynnissä nimellä Sea Serpent. Uusi Mentor -nimi ja stämppi tulee päivittymään myös perusmuovin tuotteelle kun vanha varasto loppuu. Active Premium -muovissa tämä draiveri on (yli)vakaampi kuin Activen perusmuovissa.
Muovi
Discmanian Active Premium-muovi on läpikuultava ja miellyttävän kestävä muoviseos, joka tarjoaa kuitenkin kestävyyteensä nähden erinomaisen pidon. Nämä kiekot ovat saatavilla kirkkaissa väreissä, jotka erottuvat hyvin maastossa. Active-tuotteiden painot on optimoitu sopiviksi mahdollisimman laajalle kirjolle eri taitotasoja ja ne ovat kaikissa kiekoissa samat. Valitse siis vain mieleisesi väri!
Mitat
Halkaisija: 21,2 cm
Korkeus: 1,8 cm
Rimmin syvyys: 1,2 cm
Rimmin leveys: 1,6 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Putt & Approach

Väri

Sininen läpinäkyvä

Paino (g)

165, 167, 168, 170, 171

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

-2

Feidi

2