Discmania Maestro Active Premium

14,90

4 / 3 / 0 / 2
Midrange
Tuotetunnus: DM-Maestro-ActivePremium Osastot: ,

Kuvaus

Maestro on monipuolinen matalaprofiilinen midari, joka sopii kaikille taitotasoille. Kiekon alareunan bead varmistaa tukevan otteen ja puhtaan irroituksen, sekä parantaa kiekon kulutuskestävyyttä. Tämä midari omaa suoran lentoradan kevyellä feidillä lennon lopussa. Siinä missä suuressa osassa midareista on puttereita ja draivereita suurempi halkaisija, tämä kiekko on halkaisijaltaan sama kuin putterit ja draiverit. Tämän ansiosta kiekko istuu käteen mukavasti ja napakasti. Kokeile myös kämmeneltä!

Hyvä tietää: Tätä samaista mallia on ollut myynnissä nimellä Spring Ox. Kyseessä on kuitenkin sama kiekko eri stämpistä ja nimestä huolimatta.

Muovi
Discmanian Active Premium-muovi on läpikuultava ja miellyttävän kestävä muoviseos, joka tarjoaa kuitenkin kestävyyteensä nähden erinomaisen pidon. Nämä kiekot ovat saatavilla kirkkaissa väreissä, jotka erottuvat hyvin maastossa. Active-tuotteiden painot on optimoitu sopiviksi mahdollisimman laajalle kirjolle eri taitotasoja ja ne ovat kaikissa kiekoissa samat. Valitse siis vain mieleisesi väri!

Mitat
Halkaisija: 21,3 cm
Korkeus: 1,7 cm
Rimmin syvyys: 1,3 cm
Rimmin leveys: 1,0 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Midrange

Väri

Sininen läpinäkyvä

Paino (g)

172, 173, 174

Nopeus

4

Liito

3

Vakaus

0

Feidi

2