Discmania Instinct Meta Special Edition

7 / 5 / 0 / 2

Fairway Driver

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus: DM-Instinct-Meta-Special-edition Osastot: ,

Kuvaus

Luota vaistoihisi – Nappaa Instinct kassiin ja paina tulokset pakkaselle!
Nämä Special Edition Meta Instinctit tarjoillaan kestävällä ja näyttävällä Meta -muovilla, jota on aiemmin nähty vain kesän 2020 huippusuosituissa Discmania Mystery Boxeissa. Perinteiseen Neo Instinctiin verrattuna näissä kiekoissa on hieman enemmän vakautta, joka tekee tästä julkaisusta Evolution-linjan tähän mennessä varmalentoisimman draiverin.
Näyttävä Meta -muovi tarjoaa tälle kiekolle roppakaupalla kestävyyttä, mutta pitoa löytyy kuitenkin lähes yhtä paljon Neo-muovista. Näissä kiekoissa on tyypillisesti myös hieman enemmän domea.
Instinctin parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu sen hillitön eteenpäin puskeva liito kovissa nopeuksissa. Tätä kiekkoa voit heittää todella kovaa, pelkäämättä että se taittaa yli rolleriksi. Etenkin kovakätisille pelaajille instinct tarjoaa pidempiä suoria linjoja kuin mikään muu Discmanian väylädraiveri. Tällä kiekolla tuot lisämetrejä kontrollidraiviisi!
Tätä Special Edition -julkaisua on saatavilla rajallinen erä, joten nappaa omasi vielä kun voit!
Soveltuvuus: Kontrollidraivit, kämmenheitot, edistyneille, kilpapelaajille.

Muovi
Meta-muoville on ominaista näyttävä helmeilevä ulkonäkö ja erittäin kestävä mutta pitävä tuntuma. Tähän muoviin valetuissa kiekoissa on uniikki ulkonäkö. Helmeilevään muoviin on tyypillisesti valettu eri värisiä uurteita, jotka näkyvät parhaiten liikuttelemalla kiekkoa.

Lisätiedot

Valmistaja

Discmania

Kiekko

Fairway Driver

Väri

Roosa/pinkki, Sininen, Turkoosi/minttu, Valkoinen

Paino (g)

173, 174, 175

Nopeus

7

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

2